Dildo Party – Jeg er blevet klogere på hvad dildo party er for en størrelse

Jeg sad og små hyggede mig på den lokale cafe, da to kvinder i 20’erne pludselig satte sig ved bordet ved siden af mig og begyndte meget bramfrit og snakke om sexlegetøj, og jeg fandt senere ud af, at de varmede op til en dildo party.

På det tidspunkt kendte jeg slet ikke til dildo parties. Det lød umiddelbart nærmest helt porno artigt, og det undrede mig, da det var nogle ganske almindelige og anstændige kvinder og de nævnte flere gange, at de glædede sig helt enormt.

Dildo Party – Et godt alternativ til online køb af sexlegetøj

Jeg rådførte mig derfor med internettet, og vanen tro kunne den oplyse mig at en dildo party egentlig blot er en sjov måde at købe sexlegetøj. Man mødes med sine veninder, hvoraf den ene har påtaget sig at være værtinde, og så kommer der ellers en konsulent med kufferten fuld af det nyeste sexlegetøj, til en god pris naturligvis – eller var der jo ikke så meget ide i det hele, altså ud over hyggen og samværet med sine veninder.
Nu er jeg selv mand, men hvis jeg var kvinde ville det helt sikkert være noget at jeg ville overveje. Jeg har nemlig set hvordan det er at være en kvinde i en sexbutik. De er næsten altid den eneste kvinde i butikken, og det giver lige lovlig meget opmærksomhed – lidt for meget for de fleste.

Så er det dejligt, at man har et alternativ som dildo party, og så skal man jo også huske, at man kan købe sexlegetøj online, men det ved enhver vel? Det er dog nok ikke alle der er sprunget ud i det endnu. Der er dog ikke meget at være bange for. Især hvis man slår sig sammen med en ven eller veninder og lige dobbeltsikre tingene de første par gange man køber noget. De eneste der er lidt dumt ved at købe online, modsat en dildo party, er at man ikke kan føle på sit ønskede sexlegetøj, før man køber. Det er rart at vide hvordan en dildo eller lignende ligger i hånden. De er jo langt fra alle kvinder, som har lige store hænder, og det skal man jo også tage med i mente.

Jeg er næsten helt ærgerlig over at jeg ikke kan opleve en dildo party, for det må da være noget af en oplevelse pludselig at se en flok kvinder der ivrigt køber sexlegetøj. Der ville jeg nu gerne være en flue på væggen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: