Få temperaturen i soveværelset til at stige

Synes du, at dit parforhold trænger til at blive piftet lidt op med noget frækt og lækkert, eller kunne du bare godt tænke dig at forkæle din kæreste, hvad enten du er mand eller kvinde? Så bør du lige tage at læse lidt videre her, hvor jeg vil give både lidt mere velkendte tips samt nogle tips, som du eller din kæreste måske endnu ikke har fået afprøvet.

Mange mennesker – kvinder såvel som mænd – tænder på at blive gjort fuldstændig magtesløse og være 100 % i deres partners hænder. Der kan være utrolig frækt og pirrende ikke at vide, eller at kunne kontrollere, hvad der skal ske. Det kræver selvfølgelig, at man har tillid til sin partner, ellers kan det godt gå hen og blive en grænseoverskridende affære, hvis man ej heller har sørget for et kodeord, når den ene part har nået sin grænse. Ønsker man at begive sig ud i dette univers, så vil jeg varmt anbefale af få anskaffet sig både nogle blindfolds samt nogle håndjern. Det er dog vigtigt, at man sørger for at få anskaffet sig noget, der er komfortabelt, hvilket i høj grad gælder håndjern. Jeg kan varmt anbefale disse.

Har man først fået blindfoldet eller bundet sin partner, så kan man kaste sig ud i en omgang pirrende og intim massage, som kan udføres både på romantisk og mere intens vis. Det kan være en rigtig god idé at gøre sig brug af noget lækkert massageolie og gerne med en behagelig aroma, som vil være medvirkende til at løse og friske lidt op.

Er man til den slags, så kan det være rigtig frækt at bringe noget sexlegetøj ind i billedet. Er modtageren kvinde, så er der adskillige former for sexlegetøj, der kan egne sig helt ideelt. Jeg kan varmt anbefale at vælge en klitorisvibrator. Hvis I ønsker at spice det lidt ekstra op, så vælg et trådløst æg, hvilket giver den pirrende partner mulighed for at pirre den modtagende part yderligere ved at lade vedkommende liggende helt alene og blive pirret.

Under selve samlejet er det også muligt at gøre sig brug af sexlegetøj. En vibrerende penisring kan gøre store underværker på trods af den beskedne størrelse, og samtidig koster de ikke alverdens. Hvorfor det er et rigtig godt stykke sexlegetøj at pifte tilværelsen op med.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: